Hej kära dagbok! 2007-12-24

JULAFTON!

Summering!  Hade lite bad feelings innan dagen skulle sätta i gång. Men den gick så bra tycker jag.
Först måste jag berätta om gårdagen. Jag och Simon hade bestämmt att vi skulle träffas och ha julklappsbyte i går kväll.
Innan Simon ens hann hit hade jag fått ett blombud!! haha Jag sa så här när blombudet kom:
- Blommor till dig!
- Va!? Nej!? Det kan inte stämma!
-  Det är du som är Henrik Andersson?
- Jo..
-  Dåså...
 hahahaha Jag trodde verkligen inte det var till mig! Har aldrig fått blombud! Men så var det. Tre jätte stora och fina rosor fick jag. Redan där smälte man ju! Inte nog med det! Simon kommer med två underbara julklappar. En MP3 spelare, och en bok Av Leif GW Persson! ( Upplösningen på triologin om krminalinspektör Lars-Martin Johansson) Jag var helt stumm! De två saker jag ville ha mest i jul fick jag!! Helt underbart!
Då kan man undra vad gav jag honom!? ... haha På egen begäran ville han ha en special DVD med "Ordförande Persson" !! haha Så det fick han... Lite skillnad på klappar där kanske. Men jag sa inge dyrt till honom, men som vanligt så lyssnar inte "Simpan" på de örat. Han ville bara ha mig i jul säger han. Men det har han ju redan!! :D
Han är så fin emot mig! Jag vill ge honom hela världen, om jag bara kunde.
Till dagens julafton:
Började i morse, med diverse kringåkning och hämta upp mormor och faster och släktingar. Vi hade sedan tidigare bestämt att vi skulle vara hemma hos pappa. Mamma kom också (utan sin kille) och firade, vilket jag uppskattar! Sedan var det som vanligt när mormor är med världens godaste mat! Gud i himlen, skulle inte kunna göra godare mat! Jag är helt övertygad...
Hela dagen och kvällen flöt på helt enligt planerna och allt gick till så bra! Det känndes verkligen som en riktigt lyckad jul! Jag är jätte nöjd!..:D
Alla verkade så glada för de presenter jag hade köpt.
Simon och jag ahr hörts på mobilen ett par gånger. Nej allt känns så bra helt enkelt!
Vill tacka alla vänner som under dagen sickat SMS, och önskat mig en god jul! Jag tillönskar eder det samma!
Ha nu en jätte mysig fortsättning  på julen.

Läste om den kvinnan som skrivit i VLT om hur jobbigt henens liv var innan jul, ensamstående mamma med barn och sjukskriven. Hon hade fått jätte mycket folk som ställt upp på henne under julen. Jag är mäkta imponerad att folk faktiskt hjälper till! Det tycker jag att vi andra kan ta och anamma! Mer solidaritet! Mer medmänsklighet! Sprid glädje, så får du minst lika mycket glädje tillbaka!

Ps. Jag har lite bilder som kommer upp under morgondagen. Men eftersom jag aldrig slutar att förvåna, så glömde jag min mobil i min mormors bil! Typsikt mig, ni behöver inte kommentera det... Iknow!! Jag lever med min kropp varje dag..:P Ds.


Puss och kram!

Hej kära dagbok! 2007-12-21

Så var det full ruch ut i julstressen!! Ska köpa massor med klappar i dag!! hihi

brb. Om hur mkt det gick på..:S  haha Bye!!

Kl. 22.30....

Nu har jag jag köpt klappar till alla mina närmaste förutom min faster. Men till henne har jag köpt och hjälpt med nya kläder så man kan säga att jag hjälpt henne mycket och att det är min julklapp.
Kim får en fin sak! Ganska dyr
Fredrik får en sak jag hoppas han gillar....
Mamma får pengar....
Pappa får en rolig sak.
Mormor får pengar i annan form.
Birgit får de hon ger mig.
Jag har tagit tillfället i akt och köpt en hårfön åt mig själv också..:):P Blir bra så ser man inte ut som en "mammas pojke frisyr" på morgonen när man kommer till jobbet!

Sannerligen en dag med myckt som har hänt..:) Jag och Simon var njudna till Helena där vi käka hemmalagad mat. Det förvånar mig alltid att hon lagar så bra mat, men äter så sällan själv. Som Simon sa.. "vi får ta tag i det här nästa år!"... Sannerligen... Tillochmed Kattis tyckte jag hade blivit tjock, så nu jäklar ska det bli ordning på spektaklet!..
Ha en underbar jul! Lev i nuet! Glöm aldrig vem du är!.
/ Jema

Hej kära dagbok! 2007-12-18

image68
hihi Gammal bild... Buuu... Blev du skrämmd?



Halloj! Snart jul!! PANIK!! Inte köpt en enda julklapp!! Eller jo min pappas.. Men det är allt... Får ge mig ut i värsta julrucshen då... suck.. Så typiskt mig... Ingen framförhållning alls. haha Tur jag har skaffat almenacka till 2008 i alla fall, kanske det kan ske en förbättring på det området..:P Fortfarande förkyld och jävlig. Verkar som att jag får dras med detta till nästa år.. Jäkligt fin julklapp man fick då....

Dessa vill jag köpa klappar till:
mamma, Kim, Fredrik, Simon, Helena, Mormor, Faster och Birgit. 

Det är en gedigen skara och så har man bara dryga 1000 lappen att spendera.. Det får bli som det blir. Jag är icke gjord av pengar, och det vet mina nära och kära.
Allt jag önskar mig till Jul är en brödrost och en kökslampa. Jag önskar mig också att få ha min käraste nära och kvar i min famn så länge det går!  Blott önskar jag inget mer.

Jo förresten att alla min hemtentor ( 5st!?) Blev Godkännda..:P

Hoppas du som läservem du nu än är får en riktigt god jul!

puss. Henrik

Hej kära dagbok! 2007-12-14

image67


Då var min akutplacering slut. Denna har förvaltats på köpings lassarett på akutmottagningen. Jag tycker faktiskt att det har gått över mina förväntingar. Bra personal, bra tempo! Jag gillar nog att arbeta med lite tempo. Känndes helt underbart! Denna dag är inte en vanlig dag dock. För i dag har jag och Simon varit i hop i två månader!! :D Det känns som om vi skulle ha kännt varrandra i evigheter. det är så skönt att ha en kille som bryr sig om mig. Som för en gångs skull skämmer bort mig lite..;) . Älskar honom av hela mitt hjärta!

En anna cool grej som hände i dag... Jag höll på i akutrummet och runtomkting där, så kommer en ambulans kille och knackar mig på ryggen och frågar om jag vill följa med på en prio 1 !! Jag bara titta på min handledare, som gav sitt fulla stöd. Slängde på mig en jacka... Sedan var det i 190km/h till Örebro universitetssjukhus! Absolut roligaste jag varit med om hittills. Spännade när ambulanssjuksköterskan ber mig plocka fram "deffen" (defilibratorn), och trycka på den gröna knappen när han säger till. Patienten blev sämmre och sämmre. Men vi klara honom till Örebro... phuu... Skönt det...Vore kanske inte ha varit det roligaste om man hade fått hjärtstille på första ambulansresan!

"Den som inte bara lever för sig själv utan för andra, lever flera liv"   - Kram ! / Henke

Hej kära dagbok! 2007-12-07

Hej där alla ute i cyberspace! Hur har ni det? Själv mår jag under omständigheterna riktigt bra! Hade jag inte haft fyra hemtentor som ska in nästa fredag så vore livet nästintill perfekt, bortsätt från en lite förkylning också. Har skrivt hela dagen! Men nu får det vara nog! Nu har jag jobbat tillräckligt för i dag.
bor nu mera växemvis hemma hos min mormor och min egna lägenhet. För nu när jag har min akutplacering i Köping, så får jag låna hennes bil om jag ger henne sällskap och ställer in bilen i garaget. Tycker väldigt mycket om min mormor, hon betyder mycket för mig, tror inte rirkitgt hon alla gånger förstår hur mycket hon betyder för mig. Hon är en bra förbild. Vill tacka henne också för att jag får bo och låna henens bil. Ovärderligt för en fattig student.

Livet är allt för kort för att slösas bort på ovesäntliga saker.  Varför bryr jag mig så mycket om andra? Kan jag inte bry mig om mig själv?
/ Henrik

RSS 2.0