Hej Kära Dagbok! 2009-09-27

I dag har jag umgåtts med min tjejkompis johanna! Hon är bra för mig! Hon håller ordning på mig..:) Vi fikade på Café Gränden för att sedan avsluta med en film hemma hos mig. Det blev Shopgirl. Som för övrigt är en utav mina favoritfilmer. Har ett klart och bra budskap. Man ska inte älska delar utav en människa utan hela människan!
Johanna fick också läsa delar av min bok eller så långt jag har kommit. Hon sa: " Inte för att dissa dig... Jag är mäkta imponerad! Visste inte att du kunde skriva en bok."
Den får man väl säga blev på pluskontot...:P

Efter att Johanna åkt hem så tog jag en sväng hem till en annan tjejkompis som heter Mikela. Vi fikade och spelade "Groda i burk" hahaha Jag blev som 4 år igen.... Hur roligt som helst!
Innan jag kom hem passade jag på att åka förb min söta pojke och pussa lite på honom...
Nu sitter jag här hemma och känner mig mycket nöjd med min dag.

Hoppas du också har en fantastisk dag!

/ Henrik

Hej Kära Dagbok 2009-09-26

Hejsvej på er alla som väntat och väntat... Jag vet... Jag har inte skrivit något på FYRA månader.... Jag skämms. Anledningarna är många, men det skulle bara se ut som ett försök att skylla i från sig. Jag ber om ursäkt att det inte blivit mycket bloggande i mitt liv de senaste 4 månaderna. Så vad har hänt under dessa månader...

1) Jag har nu fått fast tjänst på akutmottagningen i Köping. Känns jätte roligt! Vi har nyligen flyttat in i jätte fräscha lokaler. Sveriges i särklass nyaste akutmottagning!
2) Jag och min kille Simon ska till tyskland i November för att se Rammstein live i Liepzig. Den 23 November sticker vi.
3) En stor grej är att jag börjat skirva en självbiografi. Jag vet inte kanske ät det för att jag närmar mig 25 och på något sätt vill jag göra ett "bokslut" över mina 25 första levandsår här på jorden.

Om det nu finns någon där ute som har tittat varje dag, varrannan dag eler tillochmed bara 1 gång i månaden och blivit lika besviken varje gång, så kanjag trösta dig med att jag nu tänker försöka i alla fall att göra mitt bästa (för det är det enda vi sluligen kan göra, nämligen vårt bästa!) att hålla dig som läser underättad!

Snipp snapp slut så var sagan slut!

/ Henrik

RSS 2.0