Hej kära dagbok! 2007-11-28

Hej kära vänner!! I dag har jag den äran att fylla 23 år!? Herre gud tiden går!
Hoppas ni har det bra där ute i vinterkylan. Här hos mig är det varmt och gott. ta väl hand om er och unna en liten gnutta tid åt er själva. För är det något vi inte gör så är det att ta sig tid att ta hand om sig själv.

Tack alla som ringt, messat, skickat medelanden! Uppskattar det väldigt mycket! Simon Tack för alla fina presenter och för din omtanke.



Stor kram till er alla!!
 image66

/ Henrik

Hej kära dagbok! 2007-11-19

image65


Jag håller på att läsa en bok som heter bögjävlar. Jag bara måste få citera ett litet stycke om manlighet!

" När var män män? Aldrig!. Manlighet är mänsklighetens stora luftslott. Redan de gamla grekerna tyckte att allt bara gick mot fjolleri. Man brukar alltid gå tillbaka till stenåldern när man ska prata om riktiga män. Men grottbjörnens folk tyckte säkert också att männen var lite väl fjolliga.
Puggor (bögar) på stenåldern dekorerade grottan och gjorde invecklade benfrisyrer, bitchade om andra stenålderspuggor och drömde om när män var riktiga neanderthalare." 

HAHAHA.... Håller helt med!

Hej kära dagbok! 2007-11-18

image23


Då var det "bara" tio dagar kvar till min förskräckliga 23 års dag... hmm... Jodå getskägget har börjat tagit form.
I dag mår jag lite bättre. Har mindre feber i dag, runt 38.5 och neråt. Känns bättre.
Jag chattade med en barndomskompis i dag. Jag talade om att jag var homosexuell. Han sa att det visste han redan. "Västerås syndromet" haha Vet 1 så vet alla. Verkar i alla fall, som att det flesta personer i min omgivning faktiskt vet min läggning. Känns rätt okej i alla fall. Slipper jag vara någon jag inte är. Å andra sidan är jag just bara mig själv. Så har jag alltid varit.
Sjukskrev mig från praktiken i morgon med. Känns som jag behöver det. Det tar lite tid att återhämta sig faktiskt.
Simon tycker jag är en hyopkondriker.:P haha Det är nog inte så, men jag kan gå och oroa mig för rätt triviala saker. Som att jag hade huvudvärk samtidigt som jag hade feber, jag bara shhiitt.. Nu har jag meningit = hjärnhinneinflammation. Nu är det ju inte så. Men jag kan oroa mig för saker i onödan, och det gäller nog inte bara mina sjukdomar ( haha nu låter det verkligen som jag är hypokondriker)  utan jag är nog så i överlag. tycker The Arks låt " The Worring Kind" beskriver mig rätt bra. Jag är sån.
I dag möter VIK Hockey Oskarshamn på bortais, mycket viktigt att vi tar en seger där!! Annars går jag ned i minst sagt depression! Jag menar förlora mot Huddinge på bortis är som om jag skulle spela hockey med Peter Forsberg! Det finns liksom inte på kartan! Nej grabbar! Nu tar ni och spottar er i nävarna och krigar sönder allt var Oskarshamn står för!

Tack för mig, leverpastej!

Hej kära dagbok! 2007-11-16

Jaha, nu sitter man här igen och tror sig börjar bli rosslig. Kan man aldrig bara få vara frisk!? Hatar att vara sjuk...
Har inte rikitgt blivit det än, men mit AT (allmäntillstånd) är typ nere i Kina. Simon kommer ju också i kväll. Fan..
Får proppa i mig lite smärtstillande och sluta klaga..:P
I dag har jag varit ledig, vlket jag finner mycket skönt. Har tillochmed hunnit pluggat en hel del, vilket inte var en sekund för sent. Har hur mycket som helst som ska göras. Men jag ger mig själv beröm! För jag har gjort en hel del i dag.
i övrigt firade jag och min älskade en månad den 14:e Nov. :D  Vi hade det jätte mysigt. Jag vill ha honom här jämt! Om det nu skulle gå..:P Jag ser insiktsfullt emot många många månader till! Fy skam vore ju inte om det höll hela livet. Men det vet man ju aldrig. Jag hoppas på det i alla fall.
I går hade jag seminarium. Skitdrygt... Men asså jag var nästan säker på att hon skulle underkänna mig helt, men så säger hon " Detta var det bästa seminariumrt jag varit på hittills"..:P hahaha Alla bara ser förvånat på varrandra och brister ut i skratt. Helt sjukt. Jag gjorde nog min sämsta insatts, men den blev endå den bästa... haha konstigt hur det kan bli.
Vintern har ju kommit också! burr... Det är kallt... Men va fan jag tycker om vintern. den ger mig lugn på något vis. Fast nog är man allt tröttare än på sommaren. Men det får man ta.
Fick ett brev av mitt ex:s mamma!?.. Hon skickade upp min lupmenCD där jag hade typ 800 lumpenbilder. Tycker jag var asschysst! Så har jag skrivit ett svar också där jag tackar för det! Även lite andra saker, men det känndes bra att få skriva några rader.
Till sist! Jag känner att min födelsedag börjar närma sig, så jag tänkte jag skriver i hop en liten önskelista..:P

* Lampa till hallen
* Lampa till stora sovrummet.
* Brödrost.
* Kökslampa ( tror mormor ska köpa det)
* Pengar ( får man aldrig för lite av)
* Vinterskor. ( viktigare än jackan, för det har jag)
* Vinterjacka.
* Nya blommor till fönstren. ( mina bara dör hela tiden, så bra om det är "ungkarlsblommor") 
* Ny dator


 
hehe det räcker nog så... Men man kan ju tänka att julen snart är här också... Så liksom ja..:P

hoho Merry x-mas!
/ Henke

Hej kära dagbok! 2007-11-11

Forts. på bilder från förrgår!!


image52

ljus-show..:P Fint!!


image53

FINT!! MIKA!! gahaaaa


image54

Suddig MIKA....


image55

Big Girl You Are Beautiful!  :D hehe


image57

MIKA vid sitt piano!  Suddigt, men ger endå en liten bild hur det såg ut..:)


image58

Jäkligt nice show!!


image59

MIKA in action!


image60

Wiiiee... Ballonger!! MIKA i en Krokodildräkt!?  haha


image61

Japp Det är MIKA i en krokodildräkt!!  HAHA


image62

The Grand Finale!!


image63

Tack Robin för en underbar kväll! Tack Daniel för att jag fick låna Robin denna kväll! Tack Stockholms stad för att jag lura er på 120 kronor i P-Avgift. Tack  pappa att jag fick låna tank-kortet..:P

Här kommer lite andra bilder :


image64


haha !! Tack älskling!! JAg är tydligen "bambi".... haha.... Puss

Hej kära dagbok! 2007-11-10

I går var jag på konsert med Robin på MIKA!! Helt underbart!! Här kommer massor med roliga bilder...;)

image45

Utanför entre 3 skulle vi stå! För annars hade vi hammnat på MonsterJAm.. Det ville vi ej!


image46

Folk satt när vi kom in... hehe.


image47

Så såg scenen ut!..:)  den var "riggad" till förbandet.

image48

Så ser man ut när man åkt igenom sthlm trafiken!!!

image49

hmmm.... Fjortisar!?

image50

hehe... Kunde inte motstå att ta en bild.... Tyckte det var så rara.

image51

GRATTIS ROBIN PÅ 18 års DAGEN ... Detta var min present!

obs fler bilder kommer.... i morgon!! Kram Godnatt

Hej kära dagbok! 2007-11-08

image44

Hur kan man inte välja att leva?
I går var döden hemskt nära... aldeles för nära..
Vill inte förlora mina vänner!
Kämpa på, en vacker dag inser du att det var värt det!

"Det är inte dej det är fel på, det är resten av världen."

Hej kära dagbok! 2007-11-06

image43

I dag har jag varit ledig. Ganska skönt. Men jag kan inte hjälpa att jag känner mig näst intill uttråkad. Har inte gjort så mycket i dag, lagat pannkaka som förövrigt var hemskt god. Pluggat något. Men annars har jag inte gjort ett jota känns det som.

Fast jag har inget att vara olycklig eller deprimerad av. Jag har ju allt en människa kan önska sig förutom lite mera pengar kanske.

Jag börjar endå inse vikten av att vara älskad, hur viktigt det är. Det gör att hela livet blir så mycket enklare. Alla bekymmer finns liksom inte kvar. Man kan andas "ren" luft. Bara njuta av stunden.

Jag inser för varje dag som går att jag verkligen hittat den "rätta" killen i mitt liv. Det känns helt underbart! Men jag har den där rädslan att förlora honom. Eller att man inte känner sig tillräcklig. Duger jag åt honom. Han intygar för mig att jag gör det. Men min rädsla finns endå där. Jag vill så himla gärna att vi ska kunna ha en framtid. Men jag knyter min näve tar ett djupt andetag och tänker inte låta mig skrämmas bort eller bli för rädd. Jag är här för att stanna! (I din famn).

Simon, det är ett timglas som bara rinner, det finns inget att förstå när himlen och blodrödo brinner , eller natten som tränger sig på. Å jag drömer så kontsigt igen Simon håll mig hårt!! För skakar av all denna meninglöshet, jag förstår bara det som är vårt.
Det måste komma något bra ur allt, det måste växa någoting under alla lister, alla bingon alla tävlingar. Alla steg tillbaka, res mig upp, ge mig lust att hänga på, jag ska värma dig Simon jag ska lyssna och förstå. För trotts all tomhet trotts det timglas som sliter i oss... ska vi hitta en väg en då, hitta en plats endå, hitta ett hem VI två. ....

puss och kram och nyp i stjärten

RSS 2.0