Hej Kära Dagbok 208-09-29

Hej där ute i cyberrymden! Sitter på min eftertraktade lunch... har nu snart gått klart mina 4 veckors praktik på Ulvi-Tunas Familjeläkarmottagning. Har trivts som bara den! Härliga männsikor, framförallt snälla och engagerade. Litar på mig mycket och vågar ge mig ansvar. Så har det inte skett på de andra ställerna jag varit på. känns kanon! Bra handledare har jag också.
Min nästa praktik är på psyk i Västerås. ska bli spännande.

Jag och Simon har varit i hop i 1 år den 14/10. något som måste firas... Men hur!?
Han kanske har en plan vad vet jag...

Sköt om er där ute!

/ Syster Henrik (snart)

Hej Kära Dagbok! 2008-09-11

Då var strax ännu en dag slut. Har haft disktriktsköterskemott. i dag. Har gått bra..:) mycket såromläggningar . Efter lunch har det dock varit relatvivt lugnt här på familjeläkarna Ullvi-Tuna. Skönt det också att få slippa stressa. Jag har i dag skrivit ett intresse anmälan brev som ska ut till alla avd. chefer/personalsekr. på c-las. I hopp om att få ett jobb sedan. Kan ju bara nämna att en avd. ringde i dag och visade sitt intresse..Känns skönt. Hoppas det blir flera som hör av sig..:)
Ska ringa till mammas FML och klaga och se till såhon får komma til en kärlkirurg. Hon kan inte gå så mycket länge med det här. Ont alltid i benet osv... Nej nu ska det bli ändring!

kram på er!

Henrik

Hej Kära Dagbok 2008-09-09

Jaha nu sitter jag här på Köpings station och väntar på tåget. Man tycker jag borde göra något bättre med sitt liv. Men ibland har man inget val. Vissa saker kan man inte påverka. Så är det. I dag har  jag gjort cykeltestet på hjärtats arbetsförmåga på C-las i morse. Det gick väldigt bra. Jag klarade det galant. :=) Stor eloge för mig och mitt hjärta. ¨
Sitter här på Köpings tågstation och funderar. En kompis sa till mig " Varför ska man söka efter det näst bästa när man redan träffat den bästa"? Då vill jag kontra med " Vänta inte på den stora lyckan så du missar den lilla." Alltså försök vara nöjd med den du är och det du har just nu. Att söka efter någon som är den "bästa" gör dig bara i många fall besviken. Man måste inte alltid ha det bästa. var nöjd med det du har och får du något bättre så har du ännu mer anledning att bara vara glad...

Dagen i dag var morgondagen du drömde om i går. Man söker alltid efter det ultimata. Men vaknar alltför sällan och kommer på att så är inte fallet. Så sluta sök efter det bästa och nöj dig med det du har. Även om det nu skulle vara det "näst bästa" . För lever man ett helt liv i hop eller lyckas med många mål i livet, så kanske den nästbästa blir den bästa.
det blir lite vad man gör det till tycker jag.


tiden går men minnenan består.

RSS 2.0