Hej Kära dagbok 2008-07-14

I går var det 1 månad sedan jag förlorade en vän. Det har inte riktigt kommit till mig än att han inte finns. Men någonstans inom mig vet jag att det är så. Livet rullar på, livet går trotts allt vidare. Eller? Kan det verkligen vara så? Hur det än är kommer jag alltid minnas det ljusa och det goda med honom.

I övrigt har jag nu blivit sambo med Simon..:) Han flyttade in hos mig. Det har gått bra, känns som att det tar en tid att anpassa sig, men när väl det är över bör det inte vara några problem.
Det händer alltid saker i mitt liv änns det som. I förrgår blev två av mina vänner rånade under pistolhot på MAX hamburgerestaurang. Vad är det som händer med samället? Nu grep de en blott 20 åring och hans vän. tidigare samma dag rånade en 18 och 19 åring Coop Extra här i Västerås. Gemensamt med alla fyra var att det var unga killar med drogproblem. När jag hör något liknande blir jag riktigt rädd. Min lilebror har utan problem sagt att en del utav hans vänner knarkar. Kanske inte Heroin men hasch osv. Man måste inse att droger inte är att leka med. Se vad det gjorde med dessa grabbar. Det behöver inte vara så.

Ta väl han dom er där ute och keep it drogfritt!!!

/ Henrik



Se till att detta inte sker!!

Hej Kära Dagbok 2008-07-10

Till ALLA  mina vänner

1) Se filmen! (klicka på länken)
2) Skicka den vidare! Låt 3 utav dina bästa vänner få se filmen! Lå dem få veta:

Att just dem gör skillnad!



Den du är gör skillnad!

http://www.blueribbonmovie.com/

När inte dina ögon ler, så lyser solen inte mer i mig. Vill se dina ögon le. För ja, jag är var enda tår, när du blöder är jag ditt sår i dig. Jag kan bara be! Vill se dina ögon le!

Hej Kära Dagbok 2008-07-03 (kl. 01.00 ca.)

Dagen i dag var morgondagen du drömde om i går? HAHA Undrar det jag. Med fem överbeläggningar på avdelningen och bara tre personal, visserligen nattpass, men endå. TUNGT är bara förnamnet. Hoppas min älskling sover skönt i våran nya dubbelsäng. Vill bara sända ut en liten natllig hälsning.

Ta nu väl hand om er där ute och glöm aldrig bort att just DU ÄR VÄRDEFULL.

/ Henrik


När natten kommer, seglar våra själar i väg.

RSS 2.0