Hej Kära Dagbok 2008-01-31

I dag har varit en dag i sorgens tecken. Inte för mig, men för några i min närhet. Hur fan kan samhället vara så jävla missanpassat för vissa männsikor. psykvården är PSYK, det kan jag konstatera i alla fall.  Hur man sedan kan välja gud framför en annan mäniska har jag också svårt att befatta mig med.
Men vem fan är jag?
En uppblåst gay blondin som inte fattar något. Är det så? Eller är detta samhället helt sjukt?

Jag är upprörd, ja det kanske du redan har noterat. Jag är jäkligt förbannad.
Behöver man hjälp så ska man sjutton få det också.

Som sagt jag får nöja mig med att bli sjuksköterska och göra så gott jag kan. Men i bland blir jag så förbannad över hur mycket samhället sviker andra männsikor. Det finns en gräns och jag har nått den nu.

Ska samhället bara skita i alla männsikor som mår dåligt, då vill jag fan inte vara med.
Har stött på så många unga killar, männsikor som så himla mycket bara behöver någon att dela sina tankar med. Få lite bekräftelse.
- Du duger som du är.
- Du är ÄLSKAD för den du är.
- Ingen är perfekt, inte du och inte jag heller.

Hej Kära Dagbok 2008-01-29

Nu anser jag mig tvungen att blogga lite.

i morgon ska jag pappa Fredrik och Kim hjälpas åt att flytta Majvors möbler till hennes nya boende. Fick ett samtal från Gryta kortidsboende där hon är nu. Sjuksköterskan där sa att Majvor blivit lite bättre i minnet..:) Kul är väl det!
Så går det när man håller sig ifrån spriten!..:D
Någon annan kanske borde ta efter?

I övrigt ska Simon i väg på en kurs i tre dagar i Bommersvik. Så va sjutton ska jag göra..:P Nej men jag funderar på att träffa lite tjejkompisar, fika, ta de lugnt. Kan vara bra att vara i från varrandra också. Men jag vet att jag kommer sakna honom.

En annan släktrelaterad händelse är att min kusin Fått sitt andra barn! En kille!!  GRATTIS LINA och GUSTAV.  Mina kusinbarn är så söta... Jag tycker de känns skönt att släkten växer. Tycker vi har en bra relation allihoppa. Jag menar också att eftersom jag inte direkt tänker ge mig in i föda barn cirkusen så är jag tacksam för att de finns andra som sköter det åt min mormor, mamma och pappa.

Puss och Kram

Hej Kära Dagbok 2000-01-26

wieeee.. ska klippa mig i dag! hehe.. Ska ju på KAK, måste se bra ut..;)
Hade en underbar dag i går med Simon... Åt gott, umgicks.. Precis som det ska vara. :D My love of my life.
Jag har nu börjat med 10 veckors C- uppsatts. poof... Blir något att suga på..:P haha
Mamma har blivit inlagd igen också... Propp i benet igen. Samma ställe. inte roligt. Hoppas hon blir frisk snart.
hoppas att ni där ute har det bra..:)

kram / Henrik

Hej Kära Dagbok 2008-01-17

Helloj där ute! Har en lånedator just nu.:)   Jag och Simon firade våran 3 månaders dag (den 14/1) med att käka på Limone. Jäkligt fint ställe. Min bror var också med..:) Vi hade jätte trevligt!! Verkligen lyckat. I övrigt var jag till min kurator i går. Han är verkligen jätte bra på alla vis. Men vi bestämmde att det var sista gången för nu som jag gick hos honom. Men jag får klart ringa om jag skulle behöva. Känns skönt. 

Sista dagen i morgon på min låååånnnngggaaaa prkatik som jag haft. Men det har endå varit väldigt givande tycker jag. Har lärt mig massor. En sak kan jag ganska snabbt konstatera, man måste vara himla stresstålig. Annars blir det inte lätt att hålla humöret uppe. Det är väldigt krävande att jobba som sjuksköterska, men samtidigt en utav de roligaste yrke du kan ha. Jag kan inte se att jag skulle jobba son något annat än sjuksköterska just nu, men man vet aldrig vart livet bär hän.

Att jag vill öppna ett stödcentrum för sexuellt uttnyttjade killar, är för mina närmaste vänner ingen nyhet. Men kanske för dig som läser det nu. Har en rapport som kom ut 2005, tänkte delge dig lite statistik. Det är naturligvis en vetenskaplig artikel, och faktiskt den enda som handlar om killar som säljer sex till andra killar i SVERIGE. Således är den kategorin mäkta outforskat, vilket för mig är helt makalöst.

I undersökningen Sex i Sverige. Om sexuallivet i Sverige 1996, som basera sig på ett befolkningsrepsentativt underlag, det vill säga inte bara ungdomar, kommer forskarna fram till följande förållanden:

Män: Som tagit betalt för sex: 0,5%, Som Fantiserat om det: 1,2%, Som betalat för sex: 12,7%, Som "Nej men fantiserat om det": 1,9%.




kvinnor: Som tagit betalt för sex: 0,3%, Som Fantiserat om det: 0,4%, Som betalat för sex: 0%, Som "Nej men fantiserat om det":  0,2%

Den enda svenska undersökningen som gjorts på ungdomar hittills kom 2004 och heter Expolatering av barn i Sverige, (SOU 2004:71). Där en enkätundersökning gjordes på ungdomar mellan 17 och 19 år, som går gymnasiets tredje och sista år. 4339 svar fick man.


Att onanera åt någon mot ersättning: Tjejer : 27,3%  Killar: 50%.
Att ha munsex (oral) mot ersättning: Tjejer : 9,1%  Killar: 48,3 %
Att ha samlag mot ersättning: Tjejer: 2,7% Killar: 69%
Att ha analsex mot ersättning: Tjejer: 0% Killar: 41,4%


Är det någon som kan svara på varför det inte forskas mer på killar, eller manlig prostution Över 41% av killarna är beredda att ha analsex mot ersättning, och hela sverige blundar?

i den artikeln jag hänvisar till så beskrivs en  utav killarna så här:

"Fredrik" är en svensk 18 åring. Börjde tidigt att ha sex och sålde sex redan som 14 åring i offentliga miljöer, för att under det senaste året enbart sälja sex på nätet. Han går sista året i gymnasiet och säljer sex tre till fyra gånger i veckan paralellt med studierna. Fredrik uppger att han är bisexuell.

Kan inte förstå att samhället helt har glömt bort dessa männsikor. Dem behöver minst lika mycket hjälp som vilken prosituterad kvinna som helst!

För dig som är intresserad att läsa artikeln:

http://www.rfslradgivningen.se/rfslradgivningen/dir_03/h_sexmnsljer.pdf


/ Henrik

Hej Kära Dagbok 2008-01-05

Sverige borde vunnit VM Guld i JVM Klart! Bulan fick inte lyfta sin buckla! Men jag är mäkta imponerad av laget! Vilken moral! Borde VIK ta efter..;)
Sitter hema hos min älskling..:) Nu är det så här att jag inte har egen dator längre, då jag ska få en ny och min gammla har redan tagits bort. Förväntar mig att få en ny så snart det bara går. Så Kära svenskar vill ni mig något så är det bara att ringa!
Men jag hoppas vara back online så fort det är möjligt! Men känn ingen sorg Västerås för det, kanske känns skönt att det är lite tystare ute i cyberspace...

God fortsättning och hoppas ni har det bra vart ni än befiner er..:D
Kram!

Hej Kära Dagbok 2008-01-01

Jaha ja Då var det nytt år!! Jag och Simon firade nyårsafton i går i lugn och ro. Var väldigt mysigt..:)
Förväntningar 2008?
a) Klyftorna mellan rika och fattiga kommer öka! (moderatjävlarna styr ju)
b) Jag ska bli klar sjuksköterska!?
c) Kanske flytta i hop med Simon?
d) Resa till Barcelona!
e) Resa till Newyork eller iaf, till staterna!
f) Bjuda Helena på hemlagad mat.
g) Umgås mer med min mamma o min pappa.
h) Försöka träffa min vänner i och runtomkring Sverige mer!

Dessa är absolut inga löften, mer förvätningar och tankar.

Puss å kram!

RSS 2.0