Hej kära dagbok! 2007-10-30

Sitter här och ler... Kan inte sluta le... Jag är erövrad. Har inget försvar kvar. Alla murar är rivna. Kan inte motstå.




image42 DIG!!!! <3  Simon !! 

Har haft Robin och Daniel på besök. De hade precis gått. Så ringer det på dörren igen... Jaha, nu har någon ( utav Robin eller Daniel) glömt något tänker jag. Så öppnar jag dörren. Vem står där om inte min älskling Simon.

Det som sedan hände tänker jag behålla för mig själv, för de orden betyder så mycket för mig att jag vill behålla dem inom mig. Jag tror precis något jäkligt stort hände nu.
Vi har all framtid för oss. Vi har all kärlek att ge varrandra.
Jag kommer aldrig glöma denna dag! Va därför jag bara var tvungen att föreviga den i bloggen.
Simon du är min för alltid!

Din Henrik

Hej kära dagbok! 2007-10-29

I dag fyller min mor 47 år! Ett stort grattis till henne. Pappa ringde och undra om jag skulle gratta henne i helgen. Jag sa att jag skulle det. Han ( pappa) upplevde det som att jag kanske tog min mors "parti" mer. Men jag förklarade snällt att bara för att jag grattar henne så tar jag inte hennes parti mer eller så. Jag ser det mer som en självklar grej att gratta min mor när hon fyller år. Det är inte ett sätt att jag har "glömt" eller på någotvis skulle ha förlåtit som hon gjorde. Men jag är heller aldrig bitter. Folk gör misstag. Men man får inte behandla andra männsikor hur som helst.

Jag ska väl tillägga för den bloggaren som inte känner mig eller min familj att mina föräldrar separerade för en tid sedan.

Min mormor har varit mycket snäll den senaste tiden. Gett mig mycket support och stöttning. Framförallt med lägenheten. Hon är absolut en drivande kraft att mitt hem blir något. Jag har allt att tacka henne för det. Det ska ni vet där ute i cyberspace att det må så vara att hon inte gilalr att jag träffar killar. Men jag respekterar den kvinnan väldigt mycket. Hon visar mig att hon gillar mig endå. Hon har ett hjärta av guld. Den dagen min mormor inte finns något mer, kommer jag förlora en stor del av mitt hjärta.

Mitt liv börjar verkligen som man säger "ta form"... Mitt hem börjar bildas... Jag har hittat en fantastisk kille. Ett års studier kvar.. Jag hoppas att jag verkligen kan börja leva då. Att alla års slit verkligen kan få sin belöning. Jag börjar i alla fall se en ljus framtid, vilket bådar gott. Det kan låta som om jag skulle vara deprimerad, haha. Men så är inte fallet. Jag menar bara att allt man någonsing gjort ska få sin lön. Då man kan få massor med "vuxenpoäng" (fått från Simon). Att helt och fullt bara leva livet.

KRam och godnatt!



Hej kära dagbok! 2007-10-24

Japp då var den första delen av min praktik eller "verksamhetsförlagd utbildning" som det även kallas. 5 veckor på barn avd. 64 på centrallasrettet. Det har varit bra. Jag har lärt mig en hel del. Utvecklats mycket, tycker jag. Att överhuvudtaget jobba med barn är en helt ny värld för mig. Allt är så annorlunda. Hur bemöter man en 3 åring? Hur viktigt är det att få föräldrarnas förtroende?
Jag kan ju svara på en gång på den sistnämnda frågan. Det är helv avgörande för den framtida vård som barnet kanske ska få, att föräldrarna känner sig väl omhändertagna. Mister man föräldrarnas förtroende kan man även förlora möjligheten att ge detta barn den bästa vården.
Jag har vuxit som männsika, att vinna ett barns förtroende är inte lätt. jag hade hand om en liten flicka på knappa året. När hennes pappa kommer fram och tackar mig speciellt för ett bra arbete och önskar mig lyckatill den sista dagen, så känner jag verkligen att jag lyckats.... En otroligt skön känsla.... Mission complete!
Då har jag gjort skillnad. Då har jag gett rätt vård och rätt bemötande.


Till något annat.

Saknar dej som fan älskling.... till dig.. Simon

Hej kära dagbok! 2007-10-21

image11




Kärlek

Det som jag trodde var så långt borta i från mig, att jag aldrig skulle få uppleva det igen. Allt det jag trodde och fruktade blev inte.
Istället fick jag uppleva något jag inte ens i mina vildaste drömmar kunde ana. Ett "klick". Ett par ögon. En människa som bara slukade upp hela mig och mitt inre. Jag var i sanning förlorad. Ingenting kunde nog ha hindrat mig från att älska den människan. Ingenting. Han är den mest trevliga, ärliga och omtänksamma kille jag någonsin träffat. Han ger inte bara mig trygghet eller äkta känslor, han ger allt han har och lite till. Hur kan jag motstå att göra det samma? Hur kan jag inte tycka om honom? Det låter nästan som att det är för bra för att vara sant. Men jag vet att någonting riktigt stort håller på att hända. Hans varma leende får mig bara att vilja gå ned på knä och gråta av lycka. Aldrig har jag känt mig så lycklig, aldrig har det känts så här rätt. Jag kan bara komma fram till en enda slutsatts.

Jag älskar honom, här och nu på riktigt och för alltid. Men jag tänker också så här, ju mer jag älskar honom ju mer ökar min rädsla att förlora honom. Ett Scenario som jag aldrig vill se. Men samtidigt man vet ju aldrig. Men jag hoppas verkligen vi har något vi verkligen kan bygga upp från grunden. Jag känner absolut så.

Jag har gjort bort mig en gång i livet, och sårat en människa jag älskat. Jag gör inte om det. Never ever again. Jag må vara blond, men man gör inte samma misstag två gånger.

Tillsist... Hur skulle jag kunna leva utan dig? Just du.... Med det varma leendet, med ditt varma och mjuka sätt. Hur skulle jag inte kunna inse att du helt enkelt är min och jag är din. Jag vill inte förlora dig. Jag ger dig allt jag kan och säkert lite till. Men jag vill att känner du att något inte är bra. Så säg till på en gång. Rak kommunikation är livsavgörande i ett förhållande. Jag vill ge dig en chans att uppleva hur ett liv med mig kan vara. Jag vill ge dig den stunden då du ligger och smeker mitt hår och säger "Jag älskar dig". Jag vill ge dig det bästa av mig, men säkerligen kommer någon av mina dåliga sidor någon gång att framträda. Ge mig chansen att visa för dig ett liv du aldrig levt.

Ge mig bara en chans.....



Jag föds i varje blick du ger mig,du fångar mig
med varje andetag.

Du ler mot mig,jag kan höra dina hjärtslag.

Inatt kan vad som helst hända,vi lämnar världen utanför,
vi kan glömma allt och alla.

Inatt finns bara du och jag och ett ljus
som brinner för vår kärlek ett ljus som brinner här för oss.

Inatt ska vi tända eldar
av kärleksbloss.

Jag önskar vi kunde följas åt i evigheten,
du är min glittervind,du är min längtan,
du är min kärleksvind.

Vi är ett universum,ett paradis,vi är ett mirakel,
ett under på alla vis!

Du är min käpp,du är min stav,du är mitt land,du är mitt hav
du är mitt allt!


jag älskar dig så tusenfalt...


Hej kära dagbok! 2007-10-14

Jag är kär...:P




image41 Simon

Hej kära dagbok! 2007-10-11

image36

I dag har man minsan varit duktig..:D Städat, tvättat....Har ett par funderingar. Hur lika en annan människa kan man bli?  De senaste dagarna har jag bekantat mig med en kille jag tycker är otroligt lik mig på många sätt, på många bra sätt tycker jag. Är det så det ska vara? Har man hittat den man letar efter då? Det där pirret, känslorna, längtan allt finns där. Är jag rädd? Kan denna människa som är så lik mig såra mig? Kan han älska mig?
För många frågor med för få svar. Men jag har inte på länge kännt att en människa kan göra ett sånt stort intryck på mig som han har gjort. Då har jag aldrig träffat honom. Jag kanske håller på att bli knäpp.

Jag tror på ödet. Det måste finnas en mening att vi lärt känna varrandra,det bara måste det.
I bland tror jag att vissa saker bara är menade att hända, jag tror att så är det i denna situation.

Jag är nästan 100% säker att jag hittat min "soulmate". 

Ska jag våga?
Ska jag springa?
Ska jag ta chansen?
Ska jag ........?

Den som lever får se...



Ha en trevlig dag!  Kram / Henrik

Hej kära dagbok! 2007-10-06

Hej dagok! I dag är jag glader... Har varit en bra dag! Först tog jag hand om disken från i går..:P Tog lååånng tid. Men det var det värt, för jag hade jätte kul med Marina i går..:D Tog väl en sisådär en timma..:P  haha
I dag har jag annars tagit hand om mig själv för en gångs skull :) Sedan var jag och fika med en människa jag inte träffat förut. Det var jätte trevligt! Han var så normal.:P haha.
Jag tycker att jag måste skärpa mig med skolan nu, eller läsa min studiehandledning i morgon så jag vet vilka uppgifter jag har  på praktiken börjar bli hög tid!


Gosnatt!!
kramizzz

Hej kära dagbok! 2007-10-05

I dag har jag och Marina haft filmkväll! Vi lagade hemagjord pizza som blev jättegod! Vi såg på Mr. Beans semester (som jag sett för andra gången).  En totalt helskön och lugn fredagskväll. Man behöver bara "vara" i bland. Inte bekymmra sig så mycket utan bara vara och ha kul. Jag vill tacka dig Marina för ditt magnifika sällskap och jag hoppas vi kan forsätta vara bra vänner länge! Jag tror och känner att vi har en utvecklad förståelse för varrandra.
I övrigt noteras:

Att jag har skaffat facebook..
Att jag inte tränat på en vecka p.g.a. förkylning.
Att jag ska fika/äta med Erik i morgon.
Att min bil fortfararande inte startar! -.-


Godnatt och kram!

Hej kära dagbok! 2007-10-02

Yes nu är det klart! Jag och Robin skall den 9:e November se MIKA live på Annexet i Sthlm, Globen.
Underbart roligt! Det ska bli min present till Robin när han nu faktiskt fyller 18!


image40

hehe... Han är väl cool, tycker ni inte?


RSS 2.0