Hej Kära Dagbok 2008-02-23

Sitter hemma hos min sötnos. Har fortfarande inte någon dator, men hoppas kunna fixa en ny snart.  Vi ska se film nu..:)  Har varit en bra vecka. Ska ta och ringa min mamma i dag. Har inte hört i från henne på ett bra tag. Så kommer inte berget till Mohammed så får Mohammed komma till Berget.

HA det bäst Alla där ute...:)

/henke

Hej Kära Dagbok 2008-02-19

Hej alla, har fortfarande ingen dator.... Men när jag får, så kommer bilderna från min och Simons Resa till BARCELONA att läggas upp... Tålmod!

/ Henrik

Hej Kära Dagbok 2008-02-07

NU RESER JAG OCH SIMON TILL NYKÖPING FÖR ATT I MORGON FLYGA FRÅN SKAVSTA TILL BARCELONA!!


PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!

Hej Kära Dagbok 2008-02-05

Sitter i skolan, här har jag ju tillgång till dator iaf. Börjar bli smått nervös inför min och Simons ressa till Barcelona. För det första så är jag flygrädd. För det andra blir jag hispig. HAHA Det börjar kännas i min mage nu att det närmar sig. Men jag vet att det kommer bli en oförglömmlig och underbar resa. Det är jag övertygad om. Jag tror både jag och Simon behöver detta.
Det är rätt tråkigt hemma när jag inte har tillgång till dator. Har inte så mycket annat att göra heller. Möjligtvis att läsa en bok. Eller se på TV. Men båda de sakerna kan man faktiskt tröttna på rätt snabbt. Men nu är det som det är.

Hörde på radion att HIV har ökat i Skåne och Stockholms län något lavinartat. Främst bland bisexuella och homosexuella. Inte alls roligt att höra. RFSL:s ordförande skyllde på regeringen som vetat om detta man bara stått och tittat på. Inga sattsningar eller annat har gjorts för att stoppa den snabba ökningen. tycker för min egen del att man bara skyller i från sig. Antingen skaffar man sig en (1) partner, som man vet är frisk. Eller så använder man kondom om man nu måste ha multipla (flera) sexpartners sammtidigt. Vilket inte alls är att rekomendera.

I kväll smäller det! Sverige tar sig an Slovakien, jag och min far ska dit och bevittna när Patrik "Bulan" Berglund gör historia. Inte dåligt alls.

Jag hoppas du likväl som jag får en skön dag/kväll.   Stor kram!  / Henrik

Hej Kära Dagbok 2008-02-01

Hittade ett citat i dag som jag bara tyckte var så sann. Känner mig smått poetisk, så jag tänkte irritera er med att visa den för er. Var mans tolkning får stå för den personen.

"Oavsett hur mycket du än försöker, kan du inte få en person medveten om hans eller hennes dumhet. Om du endå gör försöket, är det enda du kommer att ha framgång med är att framkalla vederbörandes vrede."


Så sann. Jag tillägnar den till mig själv och min egna dumhet/envishet.


Puss och kram..:) image69

RSS 2.0