Hej Kära Dagbok 2008-05-24

Sitter hemma hos Simons syter och Magnus. Vi ska kolla på eurovision Songcontest snart..:) Heja Charlott Perelli!! Även om jag i ärlighetens namn inte riktigt tycker om låten till 100%. Men eftersom det är den låten som representerar Sverige så ger jag den mitt fulla stöd!
I Morgon är det morsdag och då ska vi barn fika med mamma och mormor. Ska bli roligt. Och ja mormor jag har köpt en trekantslist till balkongen!
Vi hörs närmsomhelst!

/ Henrik

Hej Kära Dagbok 2008-05-16

Då mina kära vänner bär det av till Finland för en kryssning och för att bli något utav en båflykting!? Skämt å sido, men jäkligt roligt kommer det att bli när jag nu får träffa mina stuiekamrater för (kanske!?) sista gången. vi blir ju uppdelade i flera grupper efter sommaren. Kanske ses både mina klasskamrater och du som läser mig vid Domkyrkan i Januari 2009. För att få ta del av min legitimation.

Kan bara återigen be om ursäkt att jag inte har skrivit på typ ages (år) , men har man ingen dator så finns det varken tid eller i bland möjlighet till att skriva några rader.

Om du vill och har lust hoppas jag vi hörs och ses vid närmaste tillfälle. 

Puss och kram kärleksbanan. 

Hej Kära Dagbok 2008-05-05

Som sagt inte lätt att uppdatera en blogg när man inte har dator! Det positiva är att jag kommer få en ny dator aldeles snart..:) Längtan är olidlig!
Skolan är som vanligt ett stort stressmoment, men det går bra och jag känner att det nog kommer att ordna sig. Som med  det mesta i livet!
Jag tänker skriva en bok också! Kommer lägga upp lite utav den ju längre jag kommer. Tror det komemr bli jätte bra! Det har varit springpride i Eskilstuna som jag har varit en del utav och det har varit helt otroligt roligt. Att se så många glada människor runtomkring sig är i sig en riktigt skön upplevelse.
Simon var med på paraden och han skrek sig hes med sina SSU vänner. :)
Ett stort tack till springpride!

kram kram

RSS 2.0