Hej Kära Dagbok! 2009-01-17

NU börjar det närma sig! Om några dagar ska jag börja som sjuksköterska på akuten i Köping. Skrämmande, läskigt eller enbart roligt? Jag tror det blir allt det. både roligt men även lite skrämmande och läskigt. I måndags lämmande jag in de sista tentorna. Sååååååååååååå sköööööönnnnt. Nu är det bara att hoppas att jag blir godkänd på allt. Jag känner väldigt stor glädje i alla fall.
jag ser väldigt mycket fram emot att få börja mitt "riktiga" liv. Tjäna pengar (helt by my self liksom). Det kan lätt bli att man som nyexmainerad sjuksköterska bräner ut sig. Många har redan varnat mig. Dit tänker jag inte gå. Har aldeles för mycket som står på spel.

Jag har en annan dröm också, det är att få gå ut i skolorna och börja föreläsa om HBT - kunskap. Jag tror att behovet är enormt i skolorna. tänkte jag skulle börja med det snart. Men vi börjar med mitt nya jobb.
Min mormor vet jag skulle ha en åsikt om at jag har "flera" saker att göra. Men That´s mee. Jag gillar att stå i och vara engagerad. kan man skylla på mig för det? Nej jag tycker inte det. Jag tror det är just därför jag nu sitter här med min just färdiga examen. Alla har vi en gräns hur mycket vi tål. Jag om någon är mycket väl medveten om det.

Men nu kör vi!
sista veckan i frihet!
puss! / Syster Henrik!



Jag och Simon
Var innan förra festen på KAK.

Hej Kära Dagbok! 2009-01-04

HEJ ALLA KÄRA VÄNNER!





JAG VILL BARA ÖNSKA ER ALLA EN GOD FORTSÄTTNING OCH ETT GOTT  NYTT ÅR!  DETTA VILL JAG GÖRA GENOM ATT SKICKA ETT LITET JULKORT PÅ MIN LILLEBRORS HUND.



HON ÄLSKAR ATT SITTA IMIN LILLEBROS KNÄ NÄR HAN KÖR ..:)

RSS 2.0