Hej Kära Dagbok 2008-06-13


R.I.P  DANIEL



Återigen har en männsika fallit offer för den milt sagt bedrövliga psykvården vi har i Västmanland och Sverige. När ska myndigheter, politiker och beslutsfattare vakna upp och inse den verkliga kris och värld vi i dag lever i. Unga människor mår dåligt och behöver ofta akut hjälp. Inte " Du kan få komma om två veckor".
När en ung människa för 7:e gången försöker ta sitt liv, och självmant går till psykvården i Västmanland för att han inte mår bra. Så får han ingen hjälp utan blir utskriven efter 2 dagar. Varpå han senare samma dag tar sitt liv, efter sitt 8:e självmorsdförsök som lyckas.
Jag är förbannad och rent ut sagt vansinnig över att något sånt här får inträffa.
Vidare ber jag en stilla bön att Daniel nu inte behöver lida längre. Att han har det bra där han är.
Mina tankar går naturligtvis till Familjen, Mor , Far, Syskon men framförallt till Daniels 18 åriga Pojkvän, som jag är mycket god vän till. Att som 18 åring behöva gå igenom något dylikt kan du själv som läser förstå inte är lätt.
Jag hoppas att detta inte går ostraffat för den läkare som uppenbarligen gjorde ett riktigt snesteg och skrev ut Daniel. Jag tycker säkert som så många andra att om man har försökt tagit sit liv vid 7 (!!!!) tillfällen förut borde räcka mer än nog för att tvångsvårdas. För när man mår så dåligt så ser man inte något annat än den bistra sanning man själv tycker sig leva i. Man behöver proff. hjälp och mediciner för att orka vara mottaglig och våga ta emot hjälp.
Jag tänker på dig Daniel.
Jag tänker på din pojkvän.


/ Eran vän:  Henrik

Hej Kära Dagbok 2008-06-05

Grattis Fredrik till din student! Min lillebrosa har blivit man..:P Trots enorm skoltrötthet har han klarat av det han skulle!
Bra jobbat!!

Har äntligen fått en ny dator, eller fått och fått. KÖPT en ny dator för mina skattepengar. Så himla skönt att komma i gång igen..:)

Ha en trevlig sommar!

/ Henrik

RSS 2.0